Vinaora Nivo Slider
Ergotherapie
Eerstelijnsbehandelcentrum

Om dagelijkse activiteiten zelfstandig uit te voeren

Ergotherapie van Zorgboog in Balans is er voor iedereen, die als gevolg van ziekte, ongeval of ouderdom beperkt wordt in zijn dagelijks functioneren. De ergotherapeut kan u bijvoorbeeld helpen als u moeite hebt met opstaan, verplaatsen, wassen en aankleden, eten, of met het uitvoeren van uw werk of hobby.
 
Ergotherapie richt zich niet op een bepaald ziektebeeld, maar op het probleem dat u ervaart bij het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden. Dit kan te maken hebben met een lichamelijk aandoening, maar ook uw omgeving kan een beperkende factor zijn.
 
De ergotherapeut zet zich ervoor in dat u de activiteiten, die voor u belangrijk zijn, weer zoveel mogelijk zelfstandig en naar tevredenheid kunt uitvoeren.

De ergotherapeuten behandelen, in overleg met u, bij voorkeur bij u thuis.Indien u aangeeft naar een locatie te willen komen kan dit natuurlijk ook. Indien u graag scootmobiel of driewielfietstraining wilt en u bezit er zelf nog geen, vinden de lessen plaats op een van onze locaties. U kunt dan kiezen uit de volgende opties: Suytkade en Keyserinnedael in Helmond, de Nieuwenhof Deurne, of St Jozefheil Bakel. Klik op "waar vindt u ons" voor meer informatie over de locaties.


 

Meer informatie of een afspraak maken:

Voor meer informatie over ergotherapie van Zorgboog in Balans bel 0492-348444 of klik op bovenstaande link. Wij helpen u graag verder!

 

 

FacebookTwitter