Vinaora Nivo Slider
Fysiotherapie
Eerstelijnsbehandelcentrum

Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is.

Iedereen met houdings- of bewegingsklachten kan bij  de fysiotherapie van Zorgboog in Balans terecht voor advies en behandeling.
 
Of het nu gaat om klachten die u hebt opgedaan tijdens uw werk, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging, of gewoon omdat het lichaam ouder wordt:  wij kunnen u helpen!  We gaan daarbij resultaatgericht  te werk met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen.
 
De fysiotherapeut is specialist in houding en beweging en richt zich op het behandelen en herstellen van klachten die hiermee te maken hebben, individueel en in groepen.
 
De fysiotherapeut van Zorgboog in Balans heeft daarnaast aandacht voor het verminderen van lichamelijke achteruitgang en het voorkomen van lichamelijke klachten (preventie).  Daarbij is het streven uw zelfredzaamheid te vergroten of te behouden. 

Na een behandeling bij de fysiotherapeut is het zaak uw herwonnen krachten en mogelijkheden te behouden. Dit kan door deel te nemen aan Seniorenfitness. Op verschillende locaties biesden wij dit aan zodat u langer fit blijft.De lessen worden gegeven door fysiotherapeuten en bewegingsagogen die ook kennis hebben van uw beperkingen. Ook preventief is dit een goede kans om gezond te blijven.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden: klik op de link seniorenfitness in de rechter kolom op deze pagina.
 

Meer informatie of een afspraak maken:

Voor meer informatie over  fysiotherapie van Zorgboog in Balans bel 0492-348444 of klik op bovenstaande link. Wij helpen u graag verder!

FacebookTwitter