Vinaora Nivo Slider
Psychologie
Eerstelijnsbehandelcentrum

Psychologie van Zorgboog in Balans

Zorgboog in Balans biedt professionele psychologische zorg, die toegankelijk is voor iedereen.  Onze psychologen zijn bij uitstek bekend met psychische problemen die samenhangen met het ouder worden. Samen met u pakken zij uw probleem op persoonlijke wijze concreet en praktisch aan.
 
Voor wie is psychologie van Zorgboog in Balans bedoeld?
De psychologen van Zorgboog in Balans zijn geregistreerde gezondheidszorgpsychologen, die veel ervaring hebben met het behandelen van ouderen met psychische klachten. Daarbij kunt u onder meer denken aan:
·      gevoelens van depressiviteit en somberheid;
·      angsten;
·      medisch onverklaarbare lichamelijke klachten;
·      verwerkingsproblemen (bijvoorbeeld door het ouder worden, ziekte, verhuizing of verlies)
·      relatieproblemen (bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte zoals dementie of een beroerte);
·      gevoelens van eenzaamheid;
·      seksuele problemen.
 
Ook voor mantelzorgers
Verder biedt de psycholoog van Zorgboog in Balans hulp aan mantelzorgers met psychische klachten die voortvloeien uit de zorg voor een partner of familielid met bijvoorbeeld dementie, CVA of de ziekte van Parkinson. Bijvoorbeeld als u het gevoel hebt overbelast te raken.

Meer informatie of een afspraak maken:

Actuele wachttijd tot basisGGZ (peildatum januari 2018) 2-3 weken. De behandeling start aansluitend.

Wanneer U de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgverzekeraars en zorgaanbieders gezamenlijk zijn overeengekomen (er treeknormen)
 
 Voor meer informatie over psychologie van Zorgboog in Balans bel 0492-348444 of klik op bovenstaande link. Wij helpen u graag verder!
FacebookTwitter