Vinaora Nivo Slider
Werkwijze
Eerstelijnsbehandelcentrum

-        Zo werkt een diëtist


In het eerste gesprek, dat ongeveer een uur duurt, bespreekt de diëtiste onder andere uw wensen, voedings- en leefgewoonten. Op basis van deze gegevens stelt zij een voedings- en dieetadvies op.
 
Daarna volgen er meestal een of meer vervolggesprekken om u te begeleiden.  Deze duren tussen de 15 en 30 minuten. Hierin bespreekt zij met u de voortgang, geeft ze u advies en beantwoordt ze uw vragen.
 
Tijdens het laatste consult bekijkt ze samen met u of uw doelen zijn bereikt en vraagt ze uw mening over de begeleiding. Na dit gesprek  maakt ze meestal een eindrapport, die zij naar uw (huis)arts stuurt. Hierna wordt uw dossier gesloten.
 
Cursussen en bijeenkomsten 
Op verzoek organiseren de diëtisten van de Zorgboog in Balans ook cursussen, groepsbehandelingen en andere bijeenkomsten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een supermarktrondleiding of een workshop afvallen met een koolhydraatarme voeding of bij diabetes.
 
Heeft u wensen of ideeën dan horen wij dat graag. U kunt ons dan bereiken via 0492 - 34 84 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 
 
Samenwerking met andere behandelaars
De diëtisten van Zorgboog in Balans werken nauw samen met de andere behandelaars  van Zorgboog in Balans: fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en met de specialist ouderengeneeskunde.
 
Daarnaast werken de diëtisten samen met de thuiszorg en de consultatiebureaus van de Zorgboog. Dit heeft als voordeel dat behandeling en afspraken op elkaar afgestemd kunnen worden.

FacebookTwitter